about reddot

مسابقه بین المللی رددات

رد دات دیزاین red dot design با بیش از 17000 شرکت کننده از 61 کشور جهان یکی از معتبرترین، شناخته شده ترین و بزرگترین مسابقات طراحی میباشد. این مسابقه در سه بخش طراحی محصول product design طراحی ارتباطات communication design و طراحی مفهومی concept design برگزار میگردد.
میزان نوآوری، زیبایی بصری، کاربرد و کیفیت طراحی از معیارهای داوری این مسابقه است، مسابقه ای که در آن تنها دیزاین محور اصلی بوده و به معنای تمام آن، نمود می یابد. این یک فرصت استثنایی است برای نشان دادن ایدهای خلاقانه و استعداد بالقوه برای بهترین بودن است. رد دات دیزاینِ red dot design هر سال برترین دیزاینرها و شرکت های دیزاین سراسر جهان را معرفی میکند.
برگزیده شدن در مسابقات رد-دات، فقط علامت یک طراحی خوب نیست، بلکه این توانایی را در طراحی کردن محصولی برای دنیای امروزی نشان می دهد. تمامی محصولات و طرح های برگزیده، به مدت یک سال در دو موزه ی شهر اسن آلمان و سنگاپور، برای عموم به نمایش گذاشته می شوند.

winner 2008

The award “red dot” for high design quality, expressing innovation in form and function
in an exemplary manner, is presented to:


One.One.Two
Design:
Meysam Movahedi , Iran

One. One. Two

Winner 2008

امــروزه استفاده از وسایل برقی به اوج خود رسیده و به نظر می رسد تعداد پریزهای برق برای این وسایل به اندازه کــافی نیست.از این رو مـا به استفاده از سه راهی ها رو آورده ایم. One. One. Two  محصولی دوکاره است که به ما اجازه می دهد از هر کلید برق بعنوان پریز هم استفاده کنیم. و این باعث میشود تعداد پریزهای برق چند برابر شود.

Winner 2009

The award “red dot” for high design quality, expressing innovation in form and function
in an exemplary manner, is presented to:


Rambler Socket
Design:
Meysam Movahedi , Iran

Rambler Socket

Winner 2009

بعضی کارها هستند مثل جارو کردن، اتو کردن و سشوار کردن و..... که سیم وسیله برقی به نظر کافی نمی آید چون این وسایل استفاده دائمی ندارند معمول نیست که از سیم های سیار استفاده کنیم.
پریز سیار متشکل از 1.5متر سیم پیچیده شده داخل حفره پریز است که میتواند براحتی بیرون کشیده شود. و زمانی که به سیم اضافی نیازی نباشد سیم به داخل حفره برمیگردد. با فشار دادن کلیدهای کنار پریز زبانه ها از بدنه اصلی جدا میشود و پریز سیار آزاد میشود، سیم اضافی با اندکی کشیدن به عقب سر جای خود باز میگردد. این عمل یک مکانیزم ارتجاعی است که باعث میشود سیم به عقب وبه سمت حفره خود کشیده شود سپس پریز میتواند براحتی روی بدنه خود قرار گیرد.